Solvay : l'invention, l'homme, l'entreprise industrielle : 1863-1963 - Bolle, Jacques (Bruxelles : Editions Weissenbruch, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dedicator: Bolle, Jacques, dedicatee: Huysmans, Camille
Frans
Monografie
Keywords: Solvay, Ernest; sociale wetgeving; sociaal beleid; scheikundige industrie