Laat ons zingen [Bladmuziek]. - de Man, Yvonne; Van Overloop, Jan (Gent : Vlaamsche Arbeider Jeugd-Centrale, 1933)
Deze liederenbundel bevat volgende liederen
De internationale
Socialistenmarsch
De jonge garde
Als wij schrijden
Uit der dagen grauwe zorgen...
Als wij marsjeerden
Kameraad
Het zonlicht tegemoet
Volkren ontwaakt
Broeders, verheft u!
Deensche socialistenmarsch
Beurt onze vlaggen
Bij 't krieken van der dagen
Wij zijn jong
Als de zondag!
Wij schrijden en zingen in't avondrood
Lentelied
Mulderslied
Meiseizoen
Wat is de wereld wijd!
Alle vogels zijn weerom
Een vreemde, arme snuiter
Laat ons zingen
Zangerslied
Daar is maar één Vlaanderen
De scheresliep
Die winter is verghanghen
Het kwezelken
Schoon lieveken, waar waarde gij
Naar oostland willen wij rijden
Des winters als het reghent
Schoon, hoe ligt gij hier en slaapt
Geniet het leven!
't is meie
Maanliedje
Kerstlied
Hier zit ik in't groene
Vaarwel
De mei is gekomen
Vaarwel, waarval, mijn zoete lief...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen