De Vlaamsche zanger [Bladmuziek] : woorden alleen : tweede deel. (Cortessem : Jan Van Straelen-Coune, 1912)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Kerstlied
Voor God en Vaderland
Huisken spelen
Der Bloemen leven
O Kerstnacht, schooner dan de dagen
Het Leven, een Pijpken
Goede Reis
Beekje lief!
Des Visschers Bede
Virgineum Decus
Wiegelied
Welkomsgroet
Die Saghe van Groeninghevelt
Kent gij wel het land?
Het Vlaamsch Studentenvolk
De Drij wegen
Een Liedje van de Zee
De Blauwe kiel
Gildelied der Waassche Studenten
Spelevaren
Joecadie!
Friesch Volkslied
Het Beiaardspel
Er was een oorlogsschip
Vaarwel, o mijn lief Kempenland
Aan Vlaanderen
De Koekoek in den Mei
Al zingen 't vrije lied
Strijdlied
Sinte Pieterslied
Vreugde
De Laatste Zomerroze
De Minnezanger
De Smid
Zingen kan ik niet
Sinjorenintrede in de Bierhalle
Unus est Deus
't Nestje
Geschiedenis van Noë
Bolderslied
De Slijper
De Waalsche Kaasverkooper
Het Belgisch bier
Vader Adam
De Wijn
De Olie van de Druiven
Baas, wij moeten tikken
De Moord van Thienen
Dat weten wij niet zoo precies!
Een Reis naar de Maan
De Week van Vastenavond
Dus zingt!
De Mode van Parijs
De Vedelaar
Van de twee Gezusters
Drinklied
Mijne Familie
Jan Kapoen
Gezelschaplied
Het Verken
Lapper Jan
Het Pijpken en het glasken bier
De Zee is diep
Naar Oostland
De Walsche Wijn
Scheresliep
Het Weesmeisje
Patriotten-lied
De Kabouters
Vacantie
Marcia Funebre
Studentenmuziek
Kent gij de Streek?
De Eerste Mis
Goeden Nacht
Schutterslied
Waar is de waard?
De Nationale Driekleur
'k Zag twee Beren
Waar ligt mijn duurbaar Vaderland?
Daar kwam een Muis geloopen
Het Schoonste Land
De Alpenherder
In het Woud
Te Voet
Woud-Concert
Op Reis
Gegroet, o schoone Gildevaan!
De Herfst
Vacantielied
Naar Groeningveld!
De Bult
Pierlala
Boerenkermis
De Trouwe Kameraad
Liedje van Pierlala
Arme vader!
Duinelied
De Trommel slaat
Met zijn Botten vol!
Vlaanderens Helden
Baasken, tap een Pintjen Bier!
Varkenspooten
Het Bloemenmeisje
Het Lied der Vlamingen
Een Reisje naar Brussel
Harioep
Als Grootmoeder trouwde
Ieder Huisken heeft zijn Kruisken
Kleermakersfeest
Strijdlied
Hasseltsch Meiliedeken
De Oude Leeuw van Vlaanderen
Grootvaders Klok
Het Geestelijk Kaartspel
Zacht ontsliep de lieve kleine
Liedje van de Kwezel
De Zangers
De Parade der Dooden
De Glazenmaker
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen