Orient et occident : souvenirs d'Egypte 1947 - Piérard, Louis; Bastien, Alfred (Bruxelles : A l'enseigne du chat qui pêche, 1947)
Bibliotheek Camille Huysmans
Genummerd, niet ingebonden exemplaar gedrukt voor Camille Huysmans
Frans
Monografie
Keywords: reisbeschrijvingen