Stalinisme en destalinisatie : verslag van het Amsterdamse Congres. - Bleich, Anet; Elleinstein, Jean; Harmsen, Ger (Amsterdam : Van Gennep, 1981)
Bibliotheek François Vercammen
Archief Marc Rummens
Nederlands
Monografie
Keywords: stalinisme; destalinisatie