Walter De Buck zingt [Bladmuziek] : beknopt Gents liedboek - Ertvelt, Walter (Brussel : Intersong-Primavera, 1974)
Deze brochure bevat volgende liederen
De expositie van Parijs
De pompiers van Ledeberg
De eerste vrouwe
De kas es leeg
Speculatie
Mijn zoete Lieze
De pater klokkeluider
De stier
De spiegelkas
't Kiesexamen
Mijn kooitje
De sterre mee de steert
Den eerste mei
De vier getouwen
Koevoet es beter dan boelie
De veugelmarkt
Rosalie mijnen bon amie
Den auto
De vader en de zoon
In mijn straatje zijn het allemaal komeere
De schoonste dag van heel mijn leven
De proeverigge
Het Gents viswijf
De mode van Gent
De visserkens van de Leie
De sterkste man van Gent
Timeloe Pameloe
't Vliegerke
De coureurs
Mijn leven
'k Ben al zo lang op weg geweest
Zorgen laat ze maar staan
Kom zwijg ne kier en luistert naar mij
Domme dingen
Liedje van de zonne
Ge zegt dat ge mij nodig hebt
'k Zou zo gere wille leve
Gebed
't Es al zo lank geleden
Den onderwereld
Stroperslied
De kloterijen
't Es al van macht, 't es al van geld
Morgenliedje
Klaasavond
Een liedje
Ons eigen, eigen, eigen
De wereld van vandaag
Het nieuwe paradijs
't Betert
Paradijsvogellied
Liedje van de koster
Als twee vogelverschrikkers...
Zouden we geen pintje mogen drinken
Faust
Te peerde op mijn ezelken
Liedje van de veldwachter
Hels welkomslied
Hels jubellied
De wereld van vandaag
Hemelse en aardse jusititie
Afscheidslied aan de hemel
Het lied van de wiedster
Het lied van de arbeiders
Het lied van de stropers
Het lied van de manse
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: kleinkunst; volkszangers; partituren; Gent