Wij vragen geen plaatsje onder de zon, wij willen een ander strand : homo's in verzet tegen hun onderdrukking en zelfonderdrukking, de Rooie Vlinder, radikale homopolitieke beelden en verhalen - Cantillon, Dirk; Hertecant, Jos; Goris, Jan; de Munter, Krist (Antwerpen : Stichting Rozegeur, 1982)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: De Rooie Vlinder