Algemene Centrale der Openbare Diensten ABVV. Statutair Congres van de Sector Ministeries te Brussel op 15, 16 en 17 mei 1955 : [administratief verslag ; algemeen verslag over de bedrijvigheid van de sector ; resoluties]. - ACOD-sector Ministeries (Brussel : ACOD, 1955)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Bijvoegdel van "De Tribune", maart 1955, nr. 6
Nederlands
Verslag
Keywords: congressen