Pinkstergarve [Bladmuziek] : Torenhof, Klemskerke 16/17/18 mei 1959. ([S.l.] : [s.n.], 1959)
Deze brochure bevat volgende liederen
Socialistenmarch
De jonge garde
Uit der dagen grauwe zorgen
Strijdlied der Weense arbeiders
Kameraadschapslied
De pinksterblom
Wij zijn jong
Die winter is vergangen
Een vreemde,arme snuiter
'k Heb mijn wagen volgeladen
Clementijne
Bevat : "Socialistenmarch"; "De jonge garde"; "Strijdlied der weense arbeiders"...
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen