Cinema Pathé, vijftien cens entree [Bladmuziek] : tekeningen naar Gentse straatliederen, opgetekend en van pianobegeleiding voorzien. - Stuyvaert, Victor; Vandenhove, Richard; Lepage, Adhémar (Gent : Dienst Feestelijkheden, 1998)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wij zijn gezwoore kameroaten...
En hop Marianneke...
Hij zet zijn muts' opzij...
Stoofhijt, nen iemer veur ne kluit...
Moeder 'k hè mee Cies gedanst...
Hij hee zijn buize g'had...
Striep, Striep, Striep,...
Sarelke, Sarelke...
Och, Mietse Pijpekop...
Es, mosselie-ves...
Zeven stoelen zei-ze...
En poater moet kiezen...
Twie fiolen, en ne conterbas...
Luupe, luupe, luupe...
Ta-ra-ra boem-die-ee...
G'hèet zwarte knienen Melanie...
't Zal wel goan...
Hedde gij niet gezien mijn nonkel Pier?
En wij en zijn nog nie benijt...
Hespe zullen wij eten...
Nie-iet te vroeg...
Wie goat er mee noar Verapas?
Och wa neuze...
En Mie Katoen...
Op mijn huufd stoat er een bonetse...
Mijn moeder hee een kiendse gekocht...
Poepken, wa moede gij hèn van Kloas?
Hedde gij nie gezien...
En zijde gij kwoad op mij...
En Pégoud vliegt naar omhuuge...
'k Hè mijn witte kijssen angedoan...
Kokedie, verkuupt zijn spekken...
Marie, Marie...
Hij krijgt gien eten,...
Vi-van Bomma!
En die gien hoar en hee...
'k En zoe nie gîrren trêwen...
En Jan de Zot steekt an de kerre....
Cinema Pathé...
Och Théodor mijn katte ès versmuurd...
Den troep es goed...
En hop! Ze smijten mee stienen...
In de Kongo,...
Hij es gewasschen en geschoren...
Gîrre bij, Gîrre bij, Gîrre bij...
Hedde gij de bulten nie zien dansen?
Ik en mijn lief en mijn hondeke...
Ik hè een blommeke geplukt...
Valencia!
Caroline, Caroline,...
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; Gent