Waarom wij niet manifesteerden voor het ontwerp Pecher - Syndikale Commissie van België; Centrale der Bedienden van Openbare Besturen (Gent : Volksdrukkerij, 1924)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: ziekteverzekering; bedienden