Le socialisme dans un seul pays (1922-1939). - Elleinstein, Jean (Paris : Editions Sociales, 1973)
Bibliotheek François Vercammen
Frans
Monografie
Keywords: Kommunistische Partij van de Sovjet-Unie.; interbellum