Le jubilé national de 1905 : 75e anniversaire de l'indépendance de la Belgique. - Rouvez, A.-Th (Bruxelles : Vromant, 1905)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Marche patriotique
Vers l'avenir
Naar wijd en zijd!
Jubelgalm
Chant jubilaire
De merode-cantate
Les temps sont révolus
Mijn moederspraak
Hulde aan België
De vaderlandsche helden herdacht
Den volkeren heil!
Prinskensdag
De meisjes
Feest in den lande
Maagdekens
Wals
Kermisgasten
Aan de beeldhouwers
Aan de schilders
De dichters
Aan den toondichter
De toondichter
Aan Antwerpen
Wie herbracht hier de rust op een teeken
Ter gelegenheid van 75 jaar België
Frans
Nederlands
Monografie
Keywords: geschiedenis; liederen; België