20 jaar RUG-studenten in actie : 1968-1988. (Gent : RUG, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Tentoonstelling georganiseerd door het Archief van RUG en de Dienst Studentenaktiviteiten van de RUG 29 okt.-23 nov. 1988
Nederlands
Monografie