Evolutie van de Vlaamse Beweging van 1795 tot 1950 : 3. de twee oorlogen en later - Picard, Leo (Antwerpen Amsterdam : Standaard Boekhandel, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie
Keywords: Vlaamse Beweging; Wereldoorlog 2; interbellum; Wereldoorlog 1; activisme