Et le Congo ? - Scheyven, Raymond (Bruxelles : Van Ruys, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Dit werk bevat een verzameling van artikels, gepubliceerd in 'La Libre Belgique' 1956
Frans
Monografie
Keywords: koloniale geschiedenis; Belgisch Congo