Julien Lahaut : een leven in dienst van het volk. - Claessens, Bob (Brussel : Société Populaire d'Editions, 1951)
Fonds Perrone
Nederlands
Brochure
Keywords: Kommunistische Partij van België (KPB).; Lahaut, Julien