'Une succession tardive' : het Fonds Suzan Daniel vzw en de homo/lesbische archiefvormers (met ordeningsplan voor de Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit). - Hellinck, Bart (Brussel : VUB, 1997)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Verhandeling Achivistiek en Hedendaags Documentbeheer, VUB
Nederlands
Monografie
Keywords: FSD; FWH; archiefbeheer