Zingend ten strijde [Bladmuziek] : eerste zestal strijdliederen. (Antwerpen : Antifascista)
Deze brochure bevat volgende liederen
De marsch der arbeiders
L'Internationale
De Internationale
Marschlied der Blinden
Het lied van Marianne
Rood Front
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen