Het Willems-Fonds en de Vlaamse Beweging : toespraak gehouden op de algemene vergadering van het Willems-Fonds (26 april 1959) - Van Werveke, Hans (Gent : Julius Vuylsteke-Fonds, 1959)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure