Verslag van de delegatie van Belgische economisten in China [Gemeenschappelijk verslag van de zending april - mei 1957]. - Vereniging België-China (VBC) (Brussel : VBC, 1957)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: economische politiek; China; België