De universiteit van morgen : struktuur, werking, beheer = L'université de demain : structures, fonctionnement, gestion. - ACOD-sector Onderwijs; CGSP Enseignement (Brussel Bruxelles : ACOD CGSP, 1967)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie