Socialistische liederen [Bladmuziek] : eerste reeks. (Antwerpen : Antwerpsche Afdeeling der BWP, 1909)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Ik ben te oud
Het Kanailje
Veracht Niemand!
Is er een God?
De Roode Vaan
Gerechtigheid
De jacht naar 't geld
Arm en Rijk
Het Lied van Marianne
Geen Vaderland!
Zegelied
't Is Mei
De Leerling van Christus
Geen aalmoes meer
De Wees van den Communard
Allen Dood!
Broederliefde
Bloedige Sneeuwvlokken
De groote Dag
De Kreet des Voks
De Kinderen der Fabriek
Hymne au Drapeau Rouge
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen; liederen; socialisme