Natuurvrienden zingen [Bladmuziek] : liederbundel verzorgd en verzameld door en voor trekkers. - Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden (Antwerpen : ATB Ontwikkeling, 1948)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Natuurvrienden-Bondslied
Uit der dagen grauwe zorgen
De Wielewaal
Wij schrijden onder 't Sterrenheir
Makkers aan boord
Beurt onze vlaggen
Het zonlicht tegemoet
Makkers op!
ATB-lied
Vrolijke Jongens
Wij stappen weer
Wilde Vögel
Wij trekken
Wij wandelen
Kom zing mij een lied
Zangerslied
Vrij wandel ik de steden uit
Liefdesvreugd
Morgenlied
Wat is de wereld wijd
Versmade liefde
De Zwerver
Er staan drie Berken
Nachtegalen
Een Jagerslied
Zwerverslied
Het wandelen
Tot wederzien
Op de postkoets
Die Stellenbosch-Boys
O, hoe zoet is 't mij
De linde
In de wei
Het nestje
Schoon lied, hoe ligt gij hier
Van twee conincskinderen
Mee kamperen
Welkom
De sneeuw verzwindt
De kerk in 't bos
Laat ons zingen
Hansje
Wees vrolijk
Met muziek door 't leven
De mooie tijd
Meilied
Kom toch
Gertji
Die mooie natuur
Meiluchtje
Bona Nox
Mijn lieve Krullemie
De kleinste
De grote klok van Haarlem
Morgenlied
Lentelied
Drie ganzen
Het Roosje
De Mei is gekomen
Vaarwel en goede nacht
Hoe rij die boere
't Zonnetje schijnt zo heerlijk schoon
Staplied
Sarie Marais
Lieve Lente
De Herder
De kat kom weer
De bloempjes gaan al slapen
De waldhoorn
Die ossewa
Wordt wakker
De Alpenherder
Avondliedje
Mij boerenooi
Lentelied
De trommelaar
Afscheid
Het liedje van den Voerman
De gedachten zijn vrij
Treurmars
O, Denneboom
Ik trek door het groen land
De rode Vlam
Waar de wind waait
Dy, dy
En rood is onz' vlagge
Slaap wel mijn prinsken
Goede Maan
Warschawanjaka
Medevoelen
In 't woud en op de heide
Schoon lieveken, waar waarde gij
Lente
Gondellied
Lustig in het zigeunerleven
Wandelen en zingen
Een vreemde arme snuiter
Ou Tante Koba
In het woud
Rode Sarafaan
Sonder Vra
Broeder Jacob
Dag lief hartjes
Wilde Gezellen...
Siembaba
Les deux compagnons
Old Kentucky Home
Des winters als het regent
Plaine, ma plaine
Vaarwel
Alohade
A Home on the Ranch
Wiegeliedje
Napolitaans Gondellied
Nederlands
Partituur
Keywords: liederenbundel; stapliederen; partituren