Dertig cirkels rond leven en dood. - Rozendaal, R.; Van Geert, Gill (Gent : [s.n.], 1985)
Deze publicatie bevat volgende gedichten
Macht der zwakheid
Pamflet
Ik van papier
Dood van een mens
Dood van een dichter
Oude goden uit de gracht
Oude goden uit de gracht : grafschrift voor de natuur
Nostaligie
Gevangenen I
Gevangenen II
Nachtzwerver
La vérité divine
Beautiful city - part one
Poor city - part two
Dying city - part three - Bruxele die scone
Geborgen wereld
Avond zonder woorden (kerstgedicht)
Gebed om heilige stilte
Decorum
Mobile
Wachtzaal
Lied van de goede onvolmaakte zelfmoordenaar
Einde
Angst
Zachte weg
Kontakt
Betonnen mensen
Momentopname - de laatste
Ode aan geborgenheid
Rustpunt
Wachten
Nederlands
Monografie
Keywords: poëzie