Kampmorgenzang [Bladmuziek] : een bonte bundel Rode Valkenliederen. - Rode Valken ([S.l.] : Rode Valken, 1936)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Rode Valkenmars
Beurt onze vlaggen
Wij zijn jong
Zag de vaan
Rode Valkenlied
Gouden Meizon
Zwertocht
Wandellied
Een liedje van de Mei
In de wei
Die winter is verganghen
De slijper
Smidslied
Viva de zee
Holle bolle Gijs
Er was een oorlogsschip
Vriendschap
Vlammen, laait op
Ochtendsignaal
Moedig voorwaarts
De klokken
Begroetingscanon
Morgengroet
Als het maar rijmt
De Rode Nederzetting 1936
Nederlands
Partituur
Keywords: Rode Valken; liederen; partituren