Wiedewa victoria! [Bladmuziek] : twaalf speelliedjes, zoals ze in de AJC gezongen en gespeeld worden - Tiggers, Piet; Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) (Amsterdam : AJC)
Deze publicatie bevat volgende liederen
De grote trek
De nieuwe Landman
De Koe
Overvaren
De Ketting
Voske is dood
Wie gaat er mee?
De Poort
De Baliebrug
Groen Zwanen
De zeven Ezeltjes
De Duit
't Groen Meuletje
Nederlands
Partituur
Keywords: AJC (Nederland).; liederen; partituren