Onze liederen [Bladmuziek] : een bundel jeugdliederen met de verklaring van enkele. - Dyck, H. V. (St-Niklaas : Verbond der Arbeidersjeugdgroepen St-Niklaas en Willebroeck, 1925)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Jonge Garde
Jeugdmarsch
Uit der Dagen
Wij Schrijden onder 't Sterrenheil
Als wij schrijden
Als de Zondag
Wij zijn Jong
Beurt onze Vlaggen
Socialistenmarsch
Langs de Kant
Hymne
De Internationale
De Lente Komt
Geniet het Leven
Het Kwezelken
Schoon Lieveken waar waarde gij?
Des Winters als 't Regent
S/92/031
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen