De Sovjet-Unie in debat. - Michielsen, Leo (Brussel : Stichting J. Jacquemotte, 1963)
Bibliotheek François Vercammen
Titel op kaft: De Sovjet Unie in debat : naar aanleiding van een debat tussen E. Mandel, schrijver van "Traité d'économie marxiste", en Dr L. Michielsen, te Antwerpen, op 21 maart 1963, onder de auspiciën van "Tribune"
Nederlands
Monografie