De jeugd danst! [Bladmuziek] : een bundel van 22 volksdansen. - Socialistische Arbeidersjeugd Vlaanderen (SAV) (Brussel : SAV, 1939)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Hoor de vogels fluiten
Lot is dood
Het Moleratje
Riepe, riepe garste
De klapdans
Kertsdans
Varsoviense
Matadora
Almelosche Kermis
Bekedorfer
Zeeuwse Schots
De Zeeuwse rei
Meiplanting
Carré of Paardensrpong
De Horlepiep
Klapdans of Wank-Schots
Wals-Mazurka
Vrolijke Frans
Draaitol
Koffiepot-wals
Slot "Wilde Hommel"
Wilde Hommel
Vroolijke Contra
Nederlands
Partituur
Keywords: volksdansen; partituren; liederen