Jonge stemmen [Bladmuziek] : een bonte bundel Rode Valkenliederen : De Rode Nederzetting 1938. - Rode Valken ([S.l.], 1938)
Deze bundel bevat volgende liederen
Als wij zingen...
Rode Valkenmars
Jeugdmars
Beurt onze vlaggen
Het zonlicht tegemoet
Wandellied
Meimorgen
Zwerftocht
Zag je de vaan?
Wij zijn jong
Viva de zee
Er was een oorlogsschip
De slijper
De jachtpartij
Woetsjambo
'k Zag twee apen
Naar Island
De vier heemskinderen
De uil
De pinksterblom
In de wei
Moedig voorwaarts
Kom toch
De klokken
Drie ganzen
Een vreemde arme snuiter
Roep
Morgenlied
Begroetingscanon
Ting-ting
Ochtensignaal
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: Rode Valken; liederen