Socialistische liederenbundel nr 3 [Bladmuziek]. (Amsterdam : Ontwikkeling, 1922)
Deze brochure bevat volgende liederen
Morgenrood
De rooden roepen
Eens
Strijdlied
Meilied
De nieuwe tijd
Vaandellied
Breek' uit
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren; socialisme