De politieke strijd : sociaal-demokratisch handboek voor het petitionnement om ZAS en de verkiezingen van 1914. - Belgische Werkliedenpartij (BWP) (Gent : Gentsch Midden-Komiteit der Belgische Arbeiderspartij, 1914)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure