Vier jaar bedrijvigheid in het Ministerie van Sociale Voorzorg : synthese van de voornaamste verwezenlijkingen, 25 april 1961 - 25 april 1965. - Leburton, Edmond (Brussel : Min. v. Sociale Voorzorg, 1965)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: sociale zekerheid; sociaal beleid