Zeven liederen uit "De Merel" [Bladmuziek] : tweede bundel jeugd-en volksliederen met aanwijzingen voor gitaarbegeleiding. - Tiggers, Piet (Amsterdam : AJC, 1927)
Deze brochure bevat volgende liederen
Wij schrijden onder 't sterrenheir
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Lente
Een vreemde, arme snuiter
Hansje
Drie ganzen
De C-toonladder
Nederlands
Partituur
Keywords: AJC (Nederland).; liederen; partituren