Socialistische liederenbundel [Bladmuziek]. - Gentsche Federatie van Socialistische Turngroepen (Gent : Gentsche Federatie van Socialistische Turngroepen, 1935)
Deze bundel bevat volgende liederen
Roode turners
Banierzang
De internationale
Socialistenmarsch
De jonge garde
Als wij schrijden
Kameraad
Uit de dagen grauwe zorgen...
Broeders, verheft u!
Als wij marsjeeren
Wij zijn jong
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: strijdliederen