Laat een vrolijk lied ons zingen [Bladmuziek] : honderd teksten. - Kohnstamm, Carla; Leyen, Jo (Amsterdam : AJC, 1947)
Deze bundel bevat volgende liederen
Wij schrijden
De Trekvogelmars
De Grote Trek
De Jonge Garde
Uit der dagen
Beurt onze vlaggen
Wij zijn jong
Kameraadschapslied
Het zonlicht tegemoet
Wij staan om de mast
Vlam stijgt omhoog
Als een bonte vogelvlucht
Zingend marcheren wij
Naar buiten in de wei
Meimorgen
De Pinksterblom
Sint Cecilia
Ik kwam lest over een berg gegaan
Drie Schuintamboers
Allen die willen naar Island gaan
En daar zat enen uil
Wat zullen onze patriotjes eten
Ik voer laatst over zee
De vastenavond die komt aan
Wij zijn al bijeen
Spotliedje
En 's avonds en 's avonds
Waarom zou ik het dansen laten
Daar kwam een muis gelopen
Daar kwam enen boer van Zwitserland
Een meisje, dat van Scheveningen kwam
Des winters als het regent
Wie wil er mee naar Wieringen gaan
Vier weverkens
Er was een oorlogsschip
Wat mout ik mt zo'n man?
Wel Anne-Marieken
Zeg kwezelken wilde gij dansen?
Hollebollegijs
Wie wil horen een historie
Ain boer wol naer zien noaber tou
K' Zag twee apen
'k Heb mijn wagen volgeladen
Molenaartjes wind is Zuidewind
Die winter is vergangen
Schoon lieveken
Die mei plezant
Waar staat jouw vaders huis en hof
Meiseken jong
Windeken daar het bos afdrilt
Het was nacht
Ik zeg adieu
Die eerste vreugd
Ik hoorde dees dagen
Daar was een sneeuwwit vogeltje
De minne die in mijn hart leit
Nu zijt wellekome
Er is een kindetje geboren
Uit Oostenlanden
O, Kerstnacht
Herders, hij is geboren
Hoe leit dit kindeken
A la Berline Postiljon
Heer Jezus heeft een hofken
Lof en dank en ere
Het is slechts langs de rechte baan
Dona nobis pacem
Jeugd van Nederland
O Nederland, let op uw zaak
Merk toch hoe sterk
Gelukkig is het land
Kom toch
Hemel en aarde
Viva la musica
Wordt wakker
Ontwaak, ontwaak
De Wielewaal
Een vreemde, arme snuiter
Laat ons zingen
Stoelen te matten
Moedig voorwaarts
Waarom moet de haan
Picnic-canon
Ting-ting
Op dezen... morgen
Brave man
De grote sultan heeft gefuifd
Zomercanon
Signor Abbate
Bonan ox
Lachend tooit de lente
Altijd vrolijk
Avond-stilte
De sterren verschijnen
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: AJC (Nederland).; liederen