Nederlandsche en Fransche sociaal-demokratische liederen en gedichten van E. Moyson, H. Van Offel, Pottier, Pierre Dupont en anderen [Bladmuziek]. - Moyson, Emiel; Van Offel, Hendrik; Pottier, Eugène; Dupont, Pierre (Gent : Debacker, 1891)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het stemrecht voor elkeen
Geen loting, geene bloedwet meer!
Denkt gij daar wel aan!
Katholiek en liberaal
Werkmanslied
Brood!
Vredelied
Wat "Baas Kimpe" vraagt
Huwelijksverzuchting
De sneeuwvlokjes
Moederangst
Ontboezeming
Wie en wat zijn wij
Aan de soldaten
Het kanailje
De Vlaamsche Marseillaise
Het lied van 't Brood
Ten strijd!
Stemrecht-marche
Wat zoudt gij zonder 't werkvolk zijn?
Veracht niemand
Groote beeren en kleine vogels
De Carmagnole
De kinderen der fabriek
De arme Dichter
Broederliefde
Jean Misère
La commune a passé par là!
Le chomage
Le monument des fédérés
Les Buveurs de sang
Le pain
Le chant des ouvriers
Un chant pour nos frères les houilleurs
La Marseillaise
La Carmagnole
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen