Natuurvrienden zingen... [Bladmuziek] : tekstboekje met een keus van liederen voor alle natuurvrienden : tweede deel. - Arbeiderstoeristenbond (ATB) De Natuurvrienden (Antwerpen : ATB De Natuurvrienden, 1939)
Deze brochure bevat volgende liederen
Natuurvriendenlied
De zwerver
Zwerverslied
Bij 't krieken der dagen
Mee kamperen
Beurt onze vlaggen
Het zonlicht tegemoet
Makkers op... !
Wat is de wereld wijd!
'n Vreemde, arme snuiter
Sarie Marais
Zeeroverslied
Vaarwel!
Jan Hinnerik
Als alle hoven bloesemen
Schoon lieveken
Wordt wakker!
Die winter is vergangen
Er is geen mooier land
Anne Marieken
Het nestje
Naar Oostland...
De rode vlam
Op de postkoets
' t Is Meie...
AANWEZIG: tweede deel
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen