't Vrije lied [Bladmuziek] : een bundel volksliederen - Sael, Herman; Van Overloop, Jan; Huysmans, Camille (Gent : SAV, 1940)
Deze brochure bevat volgende liederen
Anne-Marieken
Daar kwam 'nen boer
Reuzelied
Daar was een wuf die spon
'k heb mijn wagen volgeladen
Des winters als het regent
Daar ging een pater
En 's avonds
Te Kieldrecht, te Kieldrecht
Naar Oostland willen wij rijden
De scheresliep
Van 't baasken
Nederlands
Partituur
Keywords: Socialistische Arbeidersjeugd Vlaanderen (SAV).; liederen; partituren