Het vrijheidslied [Bladmuziek] : een bundel liederen. - Contran, Lion; van IJsselstein, Jan (Antwerpen : De Nieuwe Tijd, 1938)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Internationale
Het morgenrood der vrijheid
Solidariteitslied
Broeders, het uur heeft geslagen
Warsjawjanka
Treurmars
Mariannelied
Eenheidsfrontlied
Cominternlied
De veensoldaten
Vliegermars
Wij zijn de stormbrigade
Vrolijke jeugd
Ons stroomt nog fris
Wij trekken 't leven tegemoet
Jeugdlied van de arbeid
Met fiere pas
Wij zijn de smeden der toekomst
De maaiers
Het lied der Vrijscharen
Het Friese volkslied
De Vlaamsche Leeuw
Klokke Roeland
Merk toch hoe sterk
Spaanse mars : hymne van Riego
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren