Nieuwe socialistische liederenbundel [Bladmuziek] : in opdracht van den Bond van Arbeiderszangvereenigingen in Nederland. - Krelage, Antoon (Amsterdam : Arbeiderspers, 1930)
Deze bundel bevat volgende liederen
Wij stemmen rood
Vrijheidsmei
Voor het socialisme
Het lied van de vlag
De werkers van de wereld
Strijdmarsch der arbeiders
Aan de verre broeders
Verrijzenis
Toekomstlied
Zegepaal
Nederlands
Partituur
Keywords: socialistische arbeidersbeweging; liederenbundel; partituren