Socialistische liederen uitgegeven door de Gentsche afdeeling der Belgische Werkliedenpartij [Bladmuziek]. - BWP-afdeling Gent (Gent : BWP, 1906)
Deze liederenbundel bevat volgende liederen
Het kanailje
Ons hart verkrijgt gij nooit
Bloedige Sneeuwvlokken
Ten Strijd
Vereenigt U!
't Is Mei!
De Vrijdenker
Vrjiheidslied
De Vrijheid
Meilied voor de Kinderen
Houw en Trouw
Acht-Uren-Marsch
De Wapens Neer
Volk'ren, Ontwaakt!
De Roode Vlag
Onze Roode Vaan
Banierzang
Verdeelers - Prenons garde
Prenons Garde
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: BWP-federatie Gent-Eeklo.; liederen