De kraaiende haan : feestspel ter gelegenheid van de 80e verjaardag van Camille Huysmans, Sportpaleis Merksem-Antwerpen, 26 mei 1951 : korte inhoud van het feestspel, liederteksten - Van Kerkhoven, Bert; Van Doren, Lode; De Backer, Leo; Brabants, Jeanne; Coole, Marcel (Antwerpen : Excelsior, 1951)
Deze brochure bevat volgende liederen
' t is mei in 't land
Het lied van "De kraaiende haan"
Broeders verheft u ter vrijheid
Volkren ontwaakt
't Haasken
Hoe groot, O Heer
Slaet op den trommele
Het bataljon "Edgar AndrÃ©"
Ballade van de 11e brigade
Het Thalmann-bataljon
De internationale
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Brochure
Keywords: Huysmans, Camille; liederen