Wartime crimes of big business - Breitman, George (New York : Pioneer, 1943)
Bibliotheek François Vercammen
D/82/008/DOC
Engels
Monografie
Keywords: trotskisme; Wereldoorlog 2; Verenigde Staten van Amerika