La fondation du Parti Communiste Français et la pénétration des idées léninistes en France : cinquante ans d'action communiste 1920-1970. (Paris : Ed. Sociales, 1970)
Bibliotheek François Vercammen
Grondig verslag van het wetenschappelijk colloquium, georganiseerd door het Institut Maurice Thorez te Parijs van 31 okt tot 2 nov 1970
Frans
Monografie
Keywords: Parti Communiste Français (PCF).; communisme; Frankrijk