1884 : un tournant politique en Belgique = De machtswisseling van 1884 in België. - Falter, R.; Keunings, Luc; Lamberts, Emiel (Bruxelles : E. Lamberts J. Lory FUSL, 1986)
Bibliotheek François Vercammen
Colloquium gehouden in de Facultés Universitaires Saint-Louis te Brussel op 24.11.1984
Frans
Monografie
Keywords: politieke geschiedenis; België