Vroeger... - Van Gael, Swa ([S.l.] : [s.n.], 1983)
Deze publicatie bevat : De Turnhoutse kantnijverheid, het verdwenen beroep van marbreerder, ook in vroegere literatuur..., ook in andere Kempense gemeenten, Stichting arrondissementsfederatie BWP, Opvang van Bond Moyson, onverwachte ontdekkingen
Artikels uit Voor Allen m.b.t. de geschiedenis van de Turnhoutse arbeidersbeweging
Nederlands
Monografie