Eerste Mei 1926 : arbeidsfeest : programma der kunstconcerten met de woorden der Mei-cantate. - BWP-afdeling Menen (Meenen : BWP, 1926)
Deze publicatie bevat het volgend lied
Mei-cantate
Nederlands
Monografie
Keywords: 1 mei; liederen