Het levende Vlaanderen - De Bom, Emmanuel (Amsterdam : Maatschappij Voor Goede en Goedkoope Lectuur, 1917)
Archief Blondine Goeminne
Nederlands
Monografie
Keywords: biografieën; Vlaamse Beweging; literatuur; schilderkunst